Maalausliike Tampere

Maalausliike

Kun etsinnässäsi on asiansa osaava maalausliike, me olemme täällä sinua varten. Maalaaminen on intohimomme ja uskomme että se näkyy myös työpanoksessamme. Innokas ja ammattitaitoinen maalaritiimimme tarttuu projektiin kuin projektiin, olipa kyseessä sitten esimerkiksi makuuhuoneesi seinien maalaus tai vaikkapa koko talosi ulkopintojen maalaaminen. Maalausliikkeemme kokeneet maalarit ovat aina valmiina auttamaan sinua. Tavoitteenamme on toteuttaa ja hoitaa suuriakin maalausprojekteja ripeällä aikataululla. Toteutamme kaikki projektit sinun tarpeitasi kunnioittaen. 

Maalausliikkeemme tarjoamat palvelut

Maalausliikkeemme ottaa mielellään vastaan erityyppisiä maalausprojekteja. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman laajan valikoiman erilaisia palveluita, sillä haluamme vastata kysyntään ja varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. 

Maalausliikkeemme tarjoamiin palveluihin lukeutuvat muun muassa: 

 • Rakennusten ulkopintojen maalaaminen
 • Asunnon sisäpintojen maalaaminen
 • Tapetointi
 • Erikoistapetointi 
 • Ulkopintojen korjausmaalaukset
 • Maalausremonttien suunnittelu
 • Maalausprojektien budjettien laatiminen
 • Maalausremonttien toteutus 
 • Keittiöiden, olohuoneiden, makuuhuoneiden ja työtilojen maalaaminen
 • Yritystilojen maalaaminen

   

Maalausliikkeemme Tampereella on toteuttanut satoja erilaisia ja inspiroivia maalaus- ja pinnoitusprojekteja. Mikäli sinulla on etsinnässä edullinen, luotettava, ystävällinen ja aikaansaava maalari maalausprojektillesi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelutiimimme vastaa kysymyksiisi mielellään ja on tavoitettavissa kuutena päivänä viikossa. Pyrimme vastaamaan jokaiseen asiakaskyselyyn mahdollisimman nopeasti. 

Näin projekti etenee

Jos päätät käyttää palveluitamme, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sovimme sinulle ensin tapaamisajan, jonka aikana voimme keskustella tarpeistasi, suunnitelmistasi, budjetistasi ja toivomuksistasi. Ensitapaamisemme tapahtuu yleensä kohteessa, jossa tulemme työskentelemään. Sillä tavoin voimme tutustua paikkaan lähemmin ja kartoittaa mahdolliset riskit. Voimme toki tavata myös maalausliikkeessä

Tapaamisen jälkeen luomme projektille aikataulun ja kerromme, miten ja millaisella aikataululla lähdemme etenemään maalaushankkeen kanssa. Olemme kokeneet tämän toimivaksi tavaksi työskennellä ja lisätä asiakastyytyväisyyttä. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat itsensä kuulluksi ja että he ovat täysin tyytyväisiä lopputulokseen. 

Ennen varsinaista maalausta maalausliikkeemme ammattimaalarit puhdistavat pinnat irtoavasta liasta ja maalista käyttäen teräsharjaa. Tämän jälkeen seinät pestään erikoispesuaineella. Mikäli vastaan tulee huonokuntoisia puuosia, voimme vaihtaa ne samalla uusiin. 

Maalausprojektin päätös

Seuraavassa vaiheessa maalausliikkeemme maalarit pohjustavat ja pohjamaalaavat seinät, jonka jälkeen niiden täytyy antaa kuivua 1–2 päivää. Maalin kuivumisen jälkeen ja projektin päätteeksi puupinnat maalataan parilla maalikerroksella. Puutalojen maalaus on erikoisosaamistamme. Suomalaiset ovat tunnettuja rakkaudestaan puutaloja kohtaan, mutta ne myös vaativat paljon työtä pysyäkseen hyväkuntoisina.

Maalausliikkeemme maalareiden avulla asiakkaamme voivat huollattaa tunnelmalliset puutalonsa erinomaisella ammattiosaamisella ja luottaa siihen, että ne ovat hyvissä käsissä. Korjausmaalauksen avulla väsyneen näköisellekin rakennukselle voi antaa uuden ja näyttävän ilmeen. 

Maalausliikkeemme hoitaa kaikki projektit yhdessä pensselin sipaisussa. Olipa kyseessä sitten makuuhuoneesi seinien maalaaminen tai uuden talosi ulkoseinien maalaus, me autamme sinua. Maalausliikkeemme osaava ja ammattitaitoinen maalaritiimi tarttuu mielellään niin pieniin kuin suuriin maalausprojekteihin. Ota siis yhteyttä maalausliikkeemme asiakaspalveluun ja kerro meille projektistasi. Me odotamme yhteydenottoasi. 

Ota meihin yhteyttä tänään

Räätälöimme sinulle tarjouksen veloituksetta

Toiminta lopetettu

Olemme tilapäisesti lopettaneet toimintamme. Emme ota vastaan töitä emmekä vastaa viesteihin.

Jos olet yrityksen omistaja, ja haluat mainostaa verkkosivuillamme, katso lisätietoja tästä linkistä.